Direct naar Hoofdmenu / Zoekveld
Home / Publicaties / Veiligheidsmoni... / Aanmelding voor...

Aanmelding voor de VM 2019 vóór 1 maart 2019

Gemeenten en politie-eenheden hebben tot uiterlijk 1 MAART 2019 de mogelijkheid om zich aan te melden als deelnemer van de Veiligheidsmonitor.

Voor veel gemeenten en politie-eenheden is de Veiligheidsmonitor hét instrument voor belevingscijfers over leefbaarheid, veiligheid, overlast en slachtofferschap. Het dient o.a. als input voor veiligheidsplannen, monitoring en wijkscans.

Gemeenten en politie-eenheden kunnen deelnemen door bovenop het landelijk onderzoek aanvullend veldwerk te laten doen. Zo ontstaat op het niveau van gemeente, kernen, wijken en/of buurten betrouwbare informatie over de veiligheidsbeleving. Deelnemers hebben verder de mogelijkheid om een beperkt aantal eigen vragen aan het onderzoek toe te laten voegen.

De Veiligheidsmonitor wordt vanaf 2018 tweejaarlijks (in de oneven jaren) uitgevoerd door I&O Research en het CBS. I&O Research ontzorgt de deelnemers volledig en voert alle onderdelen van het veldwerk uit. Daarnaast stelt I&O Research indien gewenst een rapportage op maat samen. In de periode 2012-2017 werd de Veiligheidsmonitor jaarlijks uitgevoerd.

Meer informatie over de werkwijze van en deelname aan de Veiligheidsmonitor 2019 vindt u op deze website. Ook de planning en de kosten voor deelname aan de VM2019 zijn inmiddels beschikbaar.

Aanmelden voor de Veiligheidsmonitor 2019 is mogelijk tot en met 1 maart 2019 via het deelnameformulier.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met I&O Research.

 

 

03 jan 2017


Zoeken in de website: